XNOVA

Nama alternatif: XNova talian

XNOVA talian adalah permainan pelayar popular dalam strategi CIS dalam genre peperangan ruang. Aktiviti utama dalam XNOVA anda dalam talian adalah penjajahan planet baru dan galaksi. Ruang dan bertaburan ia sistem galaksi dan planet perlu Tuhan yang kuat keupayaan untuk menggabungkan mereka ke dalam satu empayar. Sekarang anda boleh cuba diri anda dalam hal ehwal ketenteraan sukar dalam ruang terbatas yang luas.

Untuk bermain XNOVA talian memerlukan pendaftaran dalam XNOVA permainan. Juga boleh didapati pendaftaran XNOVA melalui akaun @ mel. ru dan rangkaian sosial Vkontakte. Jika tidak, anda dijemput untuk mengisi rendah Daftar XNOVA. Dalam bidang ini dari memasukkan data anda: e-mel, kata laluan baru dan mengesahkan bahawa anda adalah orang yang sempurna, tanpa robot. Selepas membaca dan bersetuju dengan peraturan dan peruntukan asas mengaktifkan akaun anda dalam permainan melalui e-mel dan permainan dalam talian XNOVA terbuka untuk anda.

Selepas pendaftaran anda perlu memilih salah satu daripada alam semesta (pelayan) XNOVA dalam talian di mana di pelupusan anda diberikan satu planet. Walau bagaimanapun, tidak membuat kesilapan begitu, pada pandangan pertama, hadiah yang mulia. Selepas pertama bermain permainan dalam talian XNOVA anda mula planet hampir tidak didiami dan belum dibangunkan. Anda akan diminta banyak usaha dan kebolehan pemimpin perlu menyediakan sekeping ini tdk berpenduduk batu ke dalam pangkalan ketenteraan sebenar. Juga jangan lupa tentang ekonomi dan kajian saintifik. Jangan berlengah pelaksanaan syarat-syarat, untuk mewujudkan tentera yang kuat untuk tindakan serangan dan pertahanan.

Jangan memberi tumpuan kepada planet bermula anda kerana untuk berjaya bermain XNOVA, anda perlu menyimpan nomad cara hidup dan menjajah planet baru. Jadilah diri sendiri sebagai seorang diplomat mahir. Sertakan pakatan menguntungkan, mengisytiharkan perang, membuat perjanjian perdagangan yang menguntungkan dengan pemain lain.

Meneruskan untuk bermain permainan XNOVA dalam talian dan melakukan perang mengeksploitasikan Stavani pihak berjuang belakang pentas. Buat web tebal tipu muslihat dan konspirasi dalam XNOVA alam semesta. Betul merancang semua komplot mereka, anda akan mewujudkan keadaan yang terbaik untuk masa depan pertempuran dengan musuh-musuh anda. Masukkan ke dalam Perikatan dengan pemain yang kuat dan diri anda menjadi kuat. Sertakan perjanjian perdagangan dan melucutkan peluang musuh-musuh anda untuk mendapatkan sumber yang diperlukan untuk pembangunan. Tetapi berhati-hati, kerana pemain-pemain lain mampu yang sama. Mereka adalah orang-orang seperti anda. Oleh itu, berhati-hati memilih untuk diri mereka sendiri rakan-rakan yang dipercayai dan sekutu-sekutu tidak menjadi mangsa konspirasi.

Diplomasi XNOVA talian bukan perasa pedas untuk hidangan besar, iaitu salah satu komponen yang paling penting. Jangan lupa bahawa dalam memerangi musuh yang baru yang berkuasa, anda boleh mencari keselamatan adalah untuk memenangi lebih musuh lama lemah.
Pilih kapal angkasa yang menyediakan Permainan dalam talian XNOVA, meninggalkan gembira semua peminat taktik dan strategi. Pilih sendiri, anda taktik anda sesuai peperangan. Bersenam serbuan yang amat buruk kepada planet yang salah atau secara beransur-ansur, dengan kemusnahan minimum mengembangkan anda buat satu empayar. Setiap unit pertempuran dalam permainan mempunyai kekuatan sendiri dan aplikasi. Oleh itu, prinsip "lebih - lebih baik" tidak terpakai di sini. Dengan berhati-hati dail kapal dalam armada anda. Hanya yang kuat, tentera serba boleh membawa dengan taktik yang baik boleh melakukan tugas-tugas yang paling kompleks dengan kerugian minimum.

Dail dalam pegawai-pegawai tentera yang terbaik, yang menyediakan semua jenis bonus tempur kapal angkasa dari senjata api untuk laju udara. Juga dengan mereka anda boleh melakukan pelbagai pencarian, yang melemparkan permainan dan mendapatkan bonus berguna.
Pegawai untuk menguruskan armada ruang akan memberikan anda bonus yang berbeza yang akan membantu untuk membangunkan kuasa tempur kapal. Mereka juga boleh menjadi berguna untuk melaksanakan pelbagai tugas, yang banyak terdapat dalam permainan. Prestasi mereka membawa anda bonus berguna.

Tidak dapat kelewatan! Mungkin orang lain telah XNOVA sudah berdaftar yang online dan mula untuk bermain, membuat rancangan Napoleon anda sendiri. Tetapi ia terlambat! Mengumpul armada anda dan mula bermain permainan XNOVA dalam talian.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag