Zon 403

Nama alternatif: Zon 403

Jika anda ingin keselesaan rumah anda, cuba tangan anda dalam perjuangan untuk terus hidup dalam dunia pasca-dahsyat, permainan Zon 403 dalam talian hanya untuk anda. Permainan ini termasuk simulator pertempuran dan elemen strategi ekonomi. Untuk bermain permainan Zon 403 dalam talian anda tidak perlu melibatkan diri dalam pemasangan pelanggan permainan membosankan atau program tambahan. Untuk melakukan ini, anda hanya perlu mengakses Internet melalui pelayar kegemaran anda dan pergi melalui pendaftaran yang mudah. Tidak hairanlah permainan dalam talian zon 403 pada pelayan anda menggabungkan beberapa ribu orang yang telah memilih strategi kelangsungan hidup mereka. Seseorang memilih cara keras pesalah bersendirian keras, yang lain membuat kumpulan dan bersaing untuk pengaruh di dunia ini kejam, mengambil bahagian dalam tembakan, perdagangan dan melibatkan diri dalam pengeluaran barang-barang.

Untuk bermain di Zon 403 dalam talian anda perlu mendaftar. Sertai dalam permainan Zon 403 mudah dan tidak akan membawa anda banyak masa. Untuk memulakan, pilih nama asal untuk watak anda, yang akan melihat pemain dalam talian yang lain. Seterusnya, masukkan permainan hanya diketahui oleh anda dan sahkan kata laluan anda untuk membiasakan dengan peraturan-peraturan yang mesti dipatuhi. Selepas pendaftaran ini Zon 403 selesai dan anda boleh memberi tumpuan kepada hidup di dunia selepas wahyu.

Zon 403 adalah dunia di mana kita perlu bermain untuk pesalah yang - seorang lelaki yang terselamat inexplicably cara semasa Apocalypse. Selepas memasuki permainan anda diberi pilihan untuk memulakan senjata tahap pertama anda. Permainan ini mempunyai tiga jenis senjata: senjata api, laser dan gerak hati. Membangunkan senjata yang dipilih dan kemahiran untuk menggunakannya anda. Lebih kerap watak anda menggunakan ia - yang lebih baik ia menggunakan. Untuk menukar jenis senjata dalam permainan diramalkan kedai khas dengan pakaian seragam.

Semua orang mula bermain permainan dalam talian Zon 403 dari pembaptisan api. Untuk melakukan ini, klik pada butang hijau "untuk melawan" ke antara muka watak dan pertempuran di bahagian anda, dan kemudian anda perlu lawan yang layak.

Pertempuran di 403 Zon berlaku secara berperingkat. Lebih khusus lagi, anda perlu meramalkan arah di mana lawan anda akan pergi dan menembak ke arah itu. Dengan tepat sebaliknya anda perlu bertindak semasa pukulan lawan. Lebih menarik lagi bermain di Zon 403 dan untuk mengambil bahagian dalam pertempuran antara kumpulan permainan, kerana ia melibatkan ramai orang sebenar. Oderzhivaya kelebihan dalam pertempuran, anda akan mendapat sumber-sumber berharga dan pengalaman yang lebih berharga. Boleh menunjukkan genius perniagaan anda dan menjual semula sumber dilombong di pasaran pada harga yang kompetitif untuk diri sendiri. Bagaimana untuk memahami Zon 403 - online - permainan di mana untuk terus hidup, agak keras, jadi adalah lebih baik untuk bekerjasama dengan yang paling indah untuk anda saudara dalam fikiran.

Permainan Zon Dalam Talian 403 adalah sebuah dunia yang sangat besar dan dibahagikan kepada kawasan kecil, yang akan diletakkan bangunan strategik penting, jalan raya, dan tekstur lain. Mereka boleh mendapat kerja di kilang-kilang. Anda juga boleh membeli salah satu daripada mereka dan membuat keuntungan. Jika anda bekerja terlalu malas, anda mengintai pengembara, pergi di jalan raya dan mengganas pelancong cuai.

Menerima getir dan mendapatkan wang pertama, anda perlu mengambil kira gear pertempuran anda untuk meningkatkan pertahanan anda. Apa-apa perkara penting semula boleh didapati di kedai-kedai di mana pelbagai jenis perisai, topi keledar, kasut, penyamaran. Dalam pertempuran dengan pengalaman yang hebat untuk anda dan serangan musuh adalah satu kelebihan dalam gear akan membantu anda menyelamatkan nyawa anda. Pengalaman anda mendapat selepas perjuangan pergi kepada pembangunan watak anda. Sebagai contoh, meningkatkan kemahiran pelekat boleh umumnya merugikan bagi anda terlepas perjuangan.

Pastikan permainan Zon 403 dalam talian yang akan memberi peluang untuk merasa dalam dunia selepas wahyu, dan setiap hari untuk melawan untuk terus hidup di dalamnya anda.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag